18 Kasım 2012 Pazar

No: Dokuzgillerden İbra



12 yil once Arsenal formasiyla Zlatan.. 16 yaşında Arsenal'in kapisindan donmek şimdiler de bir genç icin yıkıcı bir durumdur. Ama Zlatan yılmayanlardan. Kariyerinde Arsenal olmadan, en basinda seçtiği Ajax ile muhteşem bir kariyere imza attı. Her ne kadar şampiyonluk kaçıran bir futbolcu olarak anılsa da, attığı gollerle yeşil çimde yapılabileceklerin sınırını silen bir oyuncu olarak anılacak..

2 yorum:

  1. "Her ne kadar şampiyonluk kaçıran bir futbolcu olarak anılsa da..." demişsiniz. Oynadığı her kulüpte şampiyonluk yaşamış, hatta ardı ardına 6-7 yıl (iki-üç farklı kulüpte) her sezon şampiyonluk yaşamış bir futbolcu diye biliyorum. Bilmem, belki hafızam beni yanıltıyordur ama emin gibiyim. Siz hangi kaçan şampiyonluktan bahsetmiştiniz.

    YanıtlaSil
  2. Şampiyonlar ligi şampiyonluğundan bahsetmiştim ama belirtmemişim tabi. Genel de herkes bilir, oynadığı takımlardan ayrıldıktan bir sezon sonra eski takımları bu kupaya ulaşmıştır. Zaten Zlatan'ın kariyerinde olmayan tek kupa şampiyonlar ligi kupasıdır. Dikkatiniz ve uyarınız için ayrıca teşekkür ederim..

    YanıtlaSil